Maison

Dag van de Aarde

De Dag van de Aarde (wereldwijd gecoördineerd door de Earth Day Association) is een jaarlijks terugkerend evenement op 22 april dat plaatsvindt in alle landen. De dag heeft als doelstelling een bewustwording en een wereldwijde duurzame ontwikkeling op gang te brengen. En daar doen wij graag aan mee! Want in een woelige wereld vol onzekerheid over de toekomst verlang je toch naar positieve impulsen.

De Dag van de Aarde is zo’n impuls waarin je de waarde van de aarde beseft; welke schoonheid de natuur meebrengt, hoe je kunt genieten van een nieuwe lente, en van het goede dat het leven te bieden heeft.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In een wereld die steeds sneller verandert en waarin we interen op onze reserves vinden wij het bij L&N Kantoor- en projectinrichting enorm belangrijk om op zo’n manier te ondernemen dat het maatschappelijk verantwoord is. Willen wij, en ook de generaties na ons, kunnen blijven genieten van al het moois, vruchtbare en nuttige om ons heen dan zullen we daar goed voor moeten zorgen.


Hoe ondernemen wij verantwoord?

  Door ernaar te streven zoveel mogelijk producten en diensten aan te bieden die een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu

  Door in gesprek te gaan met leveranciers over hun producten én over hun productieproces

  Door onze impact op het milieu mee te nemen in onze afwegingen

  Door in onze samenwerkingen met respect en openheid met elkaar om te gaan, want ook dat staat voor duurzaamheid! Samen maken we namelijk het verschil.

  Door partner te zijn van MVO Nederland, een beweging van ondernemers die ondernemen in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens

 

Samenwerking met duurzame partners
Wij werken samen met partners die ook gaan voor een duurzame aanpak. Fabrikanten van prachtig meubilair. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Casala : Casala meubilair is uitstekend toe te passen in de Circulaire Economie. De gehele collectie is ontwikkeld op basis van duurzame principes. Hun doelstelling is succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen met focus op duurzamheid.
  • Occony : Occony staat voor het maximaliseren van het gebruik van biologische recyclebare materialen. Ze optimaliseren de levenscycli van grondstoffen en werken toe naar een positieve CO2 balans. De basis-materialen bevatten geen vluchtige organische stoffen.