Maison

Over ons

Werken met ons betekent betrouwbaarheid, creativiteit, flexibiliteit en transparantie. We gaan samen voor de mooiste oplossing!

Wij zijn persoonlijk

en klantgericht

We stoppen al onze energie en passie in het vervullen van je wensen en zorgen ervoor dat het interieur zal bijdragen aan het succes van de onderneming. Wij leveren een op maat gemaakte oplossing. Transparant, betrouwbaar, creatief en flexibel… dat zijn wij!

Gepassioneerd 0

Klantgericht 0

Transparant 0

Flexibel 0

Ons fijne team van mensen

Wij zijn enthousiaste mensen die van ieder project iets moois weten te maken. Professionals die hun vak serieus nemen en elkaar aanvullen. We kennen elkaar goed en kunnen razendsnel schakelen. Samen creëren we unieke interieurs met een persoonlijke touch en een duurzaam karakter.

Marc van Leeuwen

Interieurontwerper, projectleider en eigenaar

Esmee Kroezen

Interieurontwerper en projectleider

Nardus Nicolai

Inkoop, binnendienst en klantenservice

Henk van Leeuwen

Inhuizen, levering en montage

Monique van der Torren

Strategie, branding en UX

Corine Pronk

Administratie

Expert

Wij zijn experts in kantoorinrichting en turn-key projecten. Ook zijn wij expert aanbieders van meubilair voor zowel grote bedrijven als thuiswerkplekken.

Bereikbaar en oplossingsgericht

Wij zorgen dat we altijd bereikbaar zijn binnen kantoortijden, dat we luisteren en een oplossing bieden voor je vraagstuk. Service is vanzelfsprekend!

Persoonlijk… écht persoonlijk

We zijn onszelf. Altijd. Daarom weet je met wie je zaken doet. Elke klant is voor ons even belangrijk. We besteden tijd en aandacht aan iedereen en gaan samen voor de mooiste en beste oplossing.

Samen creëren we

unieke interieurs

Stoppen al onze energie en passie in het vervullen van je wensen en zorgen ervoor dat het interieur zal bijdragen aan het succes van de onderneming. Wij leveren een op maat gemaakte oplossing. Transparant, betrouwbaar, creatief en flexibel… dat zijn wij!

Heb je vragen of wil je kennismaken?
PAG wat wij doen-1