Maison

Over ons

WERKEN MET ONS BETEKENT BETROUWBAARHEID, CREATIVITEIT, FLEXIBILITEIT EN TRANSPARANTIE. WE GAAN SAMEN VOOR DE MOOISTE OPLOSSING!!

Wij zijn enthousiaste mensen. Professionals die hun vak serieus nemen en elkaar aanvullen. We kennen elkaar goed en kunnen snel schakelen.

We stoppen al onze energie en passie in het vervullen van je wensen en zorgen ervoor dat het interieur zal bijdragen aan het succes van de onderneming. Wij leveren een op maat gemaakte oplossing. Transparant, betrouwbaar, creatief en flexibel… dat zijn wij! Met ons vaste team van medewerkers en onze fijne samenwerkingspartners maken we van jouw omgeving unieke interieurs met een persoonlijke touch en een tijdloos karakter.

Ons team

Marc van Leeuwen

Interieurontwerper, projectleider en eigenaar

Monique van der Torren

Interieurontwerper, projectleider, e-commerce en eigenaar

Nardus Nicolai

Inkoop, binnendienst en klantenservice

Henk van Leeuwen

Inhuizen, levering en montage

Daphne Kuipers

Technische tekenen en interieurontwerper

Judith Reckewell

Administratie

Oplossingsgericht

Wij zorgen dat we altijd bereikbaar zijn binnen kantoortijden, dat we luisteren en een oplossing bieden voor je vraagstuk. Service is vanzelfsprekend!

Expert

Wij zijn experts in kantoorinrichting en turn-key projecten maar ook als aanbieders van meubilair voor zowel grote bedrijven als thuiswerkplekken.

Persoonlijk

Elke klant is voor ons even belangrijk. We besteden tijd en aandacht aan iedereen en gaan samen voor de mooiste en beste oplossing. We zijn onszelf… Daarom weet je met wie je zaken doet.