Maison

Onze opdrachtgevers

WE HEBBEN AL VELE MOOIE INTERIEURS MOGEN ONTWERPEN ÉN REALISEREN VOOR O.A. DEZE FIJNE OPDRACHTGEVERS

Verfrissende ideeën

"Webreact is in de zomer van 2021 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Breestraat in Beverwijk. Een karakteristiek en authentiek pand welke uiteraard voorzien moest worden van een passende inrichting. Een inrichting die moet bijdragen aan het dagelijkse werkplezier van collega's. Eentje met een wow-factor. Esmee en Marc hebben ons hierin uitstekend begeleid. Samen hebben we het traject van A tot Z bewandeld en kwamen ze met verfrissende ideeën voor een zo optimaal mogelijk eindresultaat. Inmiddels zijn we 3 weken werkzaam in het nieuwe kantoor en kan ik zeggen dat de inrichting zeer geslaagd is. De reacties van zowel collega's als klanten is zeer positief. Dikke pluim voor L&N."

Kelly Cambach - Projectmanager Webreact

Als je je wil laten verrassen, kies dan L&N!

"Ons kantoor op de begane grond is naar volle tevredenheid volledig gerestyled door L&N in 2017. En in de jaren daarna zijn er verschillende andere ruimtes ingericht met meubilair van L&N. De samenwerking is erg prettig en communicatie duidelijk, we bevelen L&N iedereen aan die zich wilt laten verrassen als het gaat om inrichten en meubilair!"

Tim Erkamp - eigenaar Erkamp Projectservice

Mooi resultaat binnen budget

"De samenwerking ging super. Er is een erg mooi resultaat gecreëerd. Ook goed binnen budget gebleven en er is een mooi excel-overzicht met budget vs uitgaven gemaakt. Bewoners en anderen reageren enthousiast als ze de heringerichte ruimte zien."

Jeroen Wassenaar - Manager Nieuw Akerendam

Een schot in de roos!

"Wij hebben afgelopen jaar de verbouwing en inrichting van ons nieuwe kantoorpand aan de Trompet door L&N Kantoorinrichting laten uitvoeren. Dat was een schot in de roos! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en ook de samenwerking met Marc en Esmee was meer dan prima. Prettig bedrijf, korte lijnen en meedenkend in oplossingen."

Léonie Boon - Partner Groep Kennemerwaert accountants en belastingadviseurs

Een geweldig team

"Een fantastisch resultaat van ons kantoor in Utrecht! L&N heeft de volledige kantoorinrichting verzorgd, van ontwerp tot levering en montage. Van vloerbedekking tot raamdecoratie en verlichting, inclusief alle meubilair, de lunchroom en keuken, de wall-art en zelfs de kunst en de beplanting. De opdracht was om een inspirerende werkomgeving te creëren, met het idee dat het kantoor van de toekomst tegenwoordig meer een samenkom- en samenwerk-plek is dan zomaar een werkplek. Daar is L&N buitengewoon goed in geslaagd. En de uitdaging was om bezoekers een 'wow'-gevoel te geven bij binnenkomst. En ook dat is gelukt: de eerste bezoeker vrijdag zei zelfs letterlijk 'wow'."

Cees Duivenvoorde - Managing Director van The S-Unit

Jouw geschikte partner

"Namens Omgevingsdienst IJmond kan ik stellen, dat wij heel tevreden zijn over het samenwerken met L&N Kantoor-en projectinrichting. Het zijn professionals die verstand hebben in wat zij doen. Ze weten de wensen van de klant naar mooie plannen te concretiseren en voeren het dan ook goed in overleg uit. Zoek je een goede partij voor kantoorinrichting vraagstukken, dan is L&N Kantoor-en projectinrichting jouw geschikte partner."

Rick Sinkeldam - Facilitair medewerker bij Omgevingsdienst IJmond