Maison

Wat wij doen

INTERIEURONTWERP, INRICHTING, TURN-KEY PROJECTEN EN LEVEREN VAN MEUBILAIR.

Sfeervolle en inspirerende interieurs

In samenwerking met jou ontwerpen, bedenken, adviseren, bestellen en realiseren wij prachtige interieurs. Wij vertalen je ideeën en wensen naar een creatief, inspirerend en functioneel ontwerp. Binnen budget en op de meest creatieve wijze. Doordat we veel mooie merken vertegenwoordigen en samenwerken met betrouwbare partners op het gebied van projectstoffering, verbouwen, beplanting, prints etc. kunnen we inspelen op elke interieur wens!

Van hotel-chic en retro tot vintage en industrieel. En alles daaromheen en tussenin. Wij ontwerpen interieurs waar mensen met plezier verblijven. Dat is onze passie. Wij zoeken overal een passende oplossing voor. Van zorginstelling tot groot kantoor, van school tot skybox. Ons doel is trotse en enthousiaste opdrachtgevers.

Wij bieden toepassingen en oplossingen voor

kantoor

onderwijs

horeca

hospitality

zorg

publieke ruimte

Onze werkwijze


Als je een nieuwe interieur wenst dan begint dat met een goed ontwerp. En dat komt tot stand door te luisteren. Luisteren naar jullie wensen. Luisteren waar behoeftes liggen. Inventariseren wat er nodig is. Daar besteden wij veel tijd aan.

Vanuit de inventarisatie beginnen we met een eerste opzet vanuit onze eigen ontwerpstudio. Het resultaat kunnen we in onze showroom in Heemskerk geven, of op locatie. De tekeningen, kleuren, indelingen, moodboard en materialen worden persoonlijk gepresenteerd en toegelicht.

1. Kennismaking en brainstorm


Onze projecten starten altijd met een kennismaking. Wij vertellen wie we zijn en wat we graag doen. De klant vertelt over de organisatie of onderneming en de behoeftes die er spelen. 
We sparren over de mogelijkheden, wensen en ideeën en maken het globale plan van aanpak van begin tot eind inzichtelijk.

2. Voorlopig ontwerp


In het voorlopig ontwerp maken we een eerste vertaling van de brainstormsessie naar een conceptuitwerking. 
Dit doen we door een moodboard te creëren en een uitwerking te presenteren in 2d- en 3d-visualisaties. Ook doen wel een voorstel voor materialen en kleuren.

3. Definitief ontwerp


Wanneer het voorlopige ontwerp volledig is goedgekeurd, starten we met het definitieve ontwerp. 
In deze fases wordt het ontwerp tot in detail uitgewerkt en gepresenteerd.

4. Uitvoering


De laatste fase van het project. 
Wij zorgen ervoor dat alle betrokken partijen weten wat ze moeten doen. We leveren de planningen en de werktekeningen aan en houden in de gaten of de werkzaamheden op tijd en in lijn zijn met de ontwerpen.

Turn-key projecten

 

Naast het ontwerp komen bij grote projecten ook veel verschillende inrichtingsdisciplines kijken. Een totaalconcept is dan een zeer aantrekkelijke oplossing. Het voordeel van het aantrekken van één partij voor verschillende diensten is een strakkere planning. Je hebt maar één contactpersoon, één offerte en één werkwijze en dat betekent overzicht. Daarnaast bespaar je enorm veel tijd én kosten doordat wij volledig ontzorgen.

Wij bieden maximale betrokkenheid en kwaliteit. De planning en het budget worden continu bewaakt, zonder aan flexibiliteit in te boeten. Door onze creativiteit, ervaring en vakkennis komen wij samen tot de beste oplossing.


In onze turn-key projecten werken wij samen met betrouwbare partners, dit zijn onder andere: