Maison

Onze werkwijze

INTERIEURONTWERP, INRICHTING, TURN-KEY PROJECTEN EN LEVEREN VAN MEUBILAIR.

Sfeervolle en inspirerende interieurs

In samenwerking met jou ontwerpen en realiseren wij prachtige interieurs. Wij vertalen je ideeën en wensen naar een creatief, inspirerend en functioneel ontwerp. Van hotel-chic en retro tot vintage en industrieel. En alles daartussenin. Wij zoeken altijd naar een, voor jou, passende oplossing. Onze passie is interieurs te ontwerpen waar mensen met plezier verblijven. Van zorginstelling tot groot kantoor, van school tot skybox. Ons doel is trotse en enthousiaste opdrachtgevers.

Doordat we veel mooie merken vertegenwoordigen en samenwerken met betrouwbare partners op het gebied van projectstoffering, verbouwen, beplanting, prints etc. kunnen we inspelen op elke interieur wens. Van compleet turn-key of alleen het leveren van meubilair, het kan allemaal.

Wij bieden toepassingen en oplossingen voor

kantoor

onderwijs

horeca

hospitality

zorg

publieke ruimte

Onze werkwijze


Als je een nieuwe interieur wenst dan begint dat met een goed ontwerp. En dat komt tot stand door te luisteren. Luisteren naar jullie wensen. Luisteren waar behoeftes liggen. Inventariseren wat er nodig is. Daar besteden wij tijd aan.

Vanuit de inventarisatie beginnen we met een eerste opzet vanuit onze eigen ontwerpstudio. Het resultaat kunnen we in onze showroom in Heemskerk geven, of op locatie. De tekeningen, kleuren, indelingen, moodboard en materialen worden persoonlijk gepresenteerd en toegelicht.

1. Kennismaking en brainstorm


Onze projecten starten altijd met een kennismaking. Wij vertellen wie we zijn en wat we graag doen. De klant vertelt over de organisatie of onderneming en de behoeftes die er spelen. 
We sparren over de mogelijkheden, wensen en ideeën en bespreken het globale plan van aanpak.

2. Ontwerpvoorstel


In het ontwerpvoorstel maken we de vertaling van de brainstormsessie naar een uitwerking.
Dit doen we in een team van ontwerpers en de uitkomst presenteren we in 2d- en 3d-visualisaties. Ook doen wel een voorstel voor materialen en kleuren.

3. Revisie en offerte


Alle eventuele feedback of wensen tot aanpassingen op het ontwerp verzamelen we en verwerken we in een revisie
. Dit is ook vaak de fase dat een offerte opgemaakt kan worden.

4. Uitvoering


De laatste fase van het project. 
Wij zorgen ervoor dat alle betrokken partijen weten wat ze moeten doen. We leveren de planningen en de eventuele (werk)tekeningen aan. We houden in de gaten of de werkzaamheden op tijd en in lijn zijn met het ontwerp.

Turn-key projecten

 

Naast het ontwerp komen bij grote projecten ook veel verschillende andere disciplines kijken. Een totaalconcept is dan een zeer aantrekkelijke oplossing. Het voordeel van het aantrekken van één partij voor verschillende diensten is een strakkere planning. Je hebt maar één contactpersoon, één offerte en één werkwijze en dat betekent overzicht. Daarnaast bespaar je tijd doordat wij volledig ontzorgen.

Wij bieden maximale betrokkenheid en kwaliteit. 


In onze turn-key projecten werken wij samen met betrouwbare partners, dit zijn onder andere: