Maison

Title Image

Duurzaamheid

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen


In een steeds sneller veranderende wereld waarin we interen op onze reserves vinden wij het enorm belangrijk om op zo’n manier te ondernemen dat het maatschappelijk verantwoord is. Vanuit economisch perspectief maar meer nog vanuit ecologisch en milieu perspectief. Willen wij, en ook de generaties na ons, kunnen blijven genieten van al het moois, vruchtbare en nuttige om ons heen dan zullen we daar goed voor moeten zorgen.

Hoe wij dat doen

we streven ernaar om zoveel mogelijk producten en diensten aan te bieden die een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

We gaan in gesprek met leveranciers over hun producten én over hun productieproces.

In onze beslissingen en keuzes nemen we onze impact op het milieu mee in onze afwegingen.

In samenwerkingen vinden wij het belangrijk om met respect en openheid met elkaar om te gaan. Want ook dat staat voor duurzaamheid! Samen maken we namelijk het verschil.

Meer lezen over hoe wij Maatschappelijk verantwoord ondernemen?

duurzaamheidsbeleid

Download onze brochure
Partner van
MVO Nederland

Wij zijn partner van MVO Nederland. MVO Nederland is de beweging van ondernemers. Als ondernemer wil je kunnen blijven ondernemen. MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormen ze samen met ondernemers een beweging naar die nieuwe economie.

Wat houdt dit in

De nieuwe economie is een toekomstbestendige. Alleen in die economie kunnen we als ondernemers blijven ondernemen.

We streven allemaal hetzelfde na: het zo snel mogelijk bereiken van een economie die klimaatneutraal, circulair en inclusief is, ook in de keten.

MVO Nederland ondersteunt de route naar de nieuwe economie door innovatie tot stand te brengen via projecten met onverwachte samenwerkingen. En creëren bij overheden en financiers de condities die het bereiken van het doel vereenvoudigen en versnellen.

Wij werken met partners die ook gaan voor een duurzame aanpak.

Dit zijn o.a. de volgende fabrikanten van prachtig meubilair:

Casala

Casala meubilair is uitstekend toe te passen in de Circulaire Economie. De gehele collectie is ontwikkeld op basis van duurzame principes. Hun doelstelling is succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen met focus op duurzamheid.

Occony

Occony staat voor het maximaliseren van het gebruik van biologische recyclebare materialen. Ze optimaliseren de levenscycli van grondstoffen en werken toe naar een positieve CO2 balans. De basis-materialen bevatten geen vluchtige organische stoffen.

Cantor

Cantor is een platform en beschikt over een uitgebreide duurzame design collectie aan meubilair; ontworpen en geproduceerd door diverse ontwerpers van eigen bodem. We geloven in een duurzame wereld zonder in te leveren op esthetisch en functioneel vlak.