Maison

Geen Tiny House. Een Tiny Office!

Wil je je even volledig kunnen concentreren op je werkzaamheden? Of een privégesprek voeren? Dat is soms lastig als je niet alleen op kantoor of in de organisatie aanwezig bent. En hoe gezellig je collega’s ook zijn soms wil je je even afzonderen om te werken.

We brengen een groot deel van onze tijd door op de werkplek en het is noodzakelijk om een ​​rustige en comfortabele werkomgeving te hebben om efficiënt te werken en ideeën te produceren.


De oplossing?
De BUSYLOUNGE. Een mobiele kantoorpod. Het is een multifunctionele vergadercabine die gemakkelijk kan worden verplaatst door verborgen wielen. Zeer functioneel en ontworpen om in verschillende kantooromgevingen te passen.


De BUSYPOD is op vele manieren in te richten.
We kunnen hem naar wens ontwerpen met verschillende materialen en bankstoffen en in verschillende maten. De meeste materialen die bij de productie van BUSYLOUNGE worden gebruikt zijn hout en metaal en het binnenoppervlak bestaat uit recyclebare natuurlijke bekledingsmaterialen.

De technische kenmerken:
   Akoestisch uitgevoerde hangende ledverlichting
   Optionele gesloten zijkant
   Ergonomische en aangepaste werktafel
   Comfortabele banken
   Voedingsmodule: stopcontact, USB, optioneel draadloze oplader
   Verschuifbare vloerbedekking
   Verborgen wielen voor verplaatsing


De BUSYPOD is een verrijking voor het interieur en biedt comfort en privacy in open kantoren en openbare omgevingen. 
Naast de BUSYLOUNGE hebben we ook in ons assortiment de BUSYPOD en de BUSYPOD MEDIUM, LARGE en XLARGE

Wil je meer informatie of advisering? We helpen je graag verder!

#demooisteinterieursvindjebijLN #busypod #duurzaam #interieur #projectinrichting #ontwerp #tinyhouse #tinyoffice #hetnieuwekantoor #hetnieuwewerken