Maison

Wierda van Nes

Paperless kantoor

Wierda van Nes

Via Bouwbedrijf Erwin Post kwamen we met Jos van Wierda van Nes in contact.

 
Het gedateerde kantoor was toe aan een nieuwe uitstraling. Erwin nam de grote verbouwing op zich en wij mochten voor het ontwerp en de uitvoering zorgen! Omdat het administratiekantoor steeds meer paperless is, was de grote archiefkasten wand overbodig geworden en waren de grote hoekbureaus ook niet langer een must. Daardoor konden er zes zit-sta werkplekken geplaatst worden, met daarnaast opbergruimte met apothekerslades en plantenbakken met (kunst)beplanting erbovenop.

 

Bij de entree loop je meteen tegen een sfeervolle zithoek aan met een riante licht blauwe bank en cognac bruine fauteuils, de zithoek is gescheiden van de werkplekken door middel van een room divider met antraciet geschilderde vuren balken. Verder hebben we het directiekantoor en de spreekkamer ingericht. Door naast de functionele verlichting ook sfeerverlichting toe te passen krijgt de ruimte meteen meer sfeer. Wierda van Nes is gevestigd in Uithoorn en de eigenaar fietst graag op de fiets naar zijn werk langs de Amstel. Daardoor zijn er drie foto’s van de Amstel in Amsterdam en Uithoorn geplaatst op de wanden. Achter de werkplekken hangen Dock Four panelen waar we een kaart van de Noord-Holland in hebben verwerkt, akoestische panelen, panelen voor tijdschriften e.d. Functioneel en ook meteen een eyecatcher.

 

De vloeren zijn geplaatst door Erkamp en dat is een mix van grafische patronen met in het midden een looppad van PVC. Er hangt vitrage voor de schuine ramen voor meer sfeer en zorgt ook meteen voor een verbeterde akoestiek in de ruimte.

 

WERKZAAMHEDEN
Ontwerp, projectbegeleiding en levering en montage van meubilair.

 

RUIMTE
Kantoren, entree, spreekkamer.

 

PRODUCTEN
Lounge hoek, werkplekken, directiemeubilair, vergadertafel en stoelen, opbergruimte, styling en planten, verlichting, vloeren en raamdecoratie.