Maison

Scheffer & Sminia / Nieuwenhuizen

Huiselijk moest het worden...

Scheffer & Sminia / Nieuwenhuizen

Wat een geweldig mooi pand is er neergezet door Scheffer & Sminia/Bouwbedrijf Nieuwenhuizenen wat een voorrecht om het interieurontwerp te mogen maken voor Nico en Rick.
 
Tot in de details hebben we in elke ruimte huiselijkheid gecombineerd met verrassende elementen in het interieur, zonder dat dit te aanwezig is. De driehoek van Scheffer & Sminia hebben we veel terug laten komen; nadrukkelijk aanwezig in bijvoorbeeld de schuine lijnen op de muren en vloeren en de mosdriehoek of subtieler in het ontwerp van lampen. Er is veel gebruik gemaakt van beplanting. Deels omdat de grote, hoge ruimtes er zich zo goed voor lenen maar ook omdat groen zorgt voor vitaliteit en gezondheid. Het interieur moest een fijne plek worden voor álle medewerkers en collega’s om te werken, te vergaderen en te ontspannen; van de mensen op kantoor tot de degene die op locatie aan het werk en aan het bouwen zijn.  
 
We kunnen er nog veel over zeggen maar de foto’s spreken voor zich! 

 

WERKZAAMHEDEN
Brainstormsessies, ontwerp, levering meubilair.

 

RUIMTE
Entree, vergaderkamers, kantoren, directiekantoren, kantine, stilteruimte, algemene ruimtes.

 

PRODUCTEN
Hoge tafels, (bar)krukken, akoestische panelen, beplanting, bureaus, kasten, directiemeubilair, dressoirs, fauteuils, verlichting, treinbanken, café tafels, stoelen, salontafels, brainstorm tafel, styling.