Maison

Belisol

Een volwaardige werkplek

Belisol

Belisol Alkmaar levert en plaatst kozijnen, deuren en schuifpuien van kunststof, aluminium en hout.

 

Onlangs hebben ze de bovenruimte uitgebreid waardoor er twee kantoren, een archief en extra showroom ruimte is gecreëerd. Tot nu toe werkte ze aan een lange tafel beneden op leuke máár niet ergonomische stoelen. Daar moest verandering in komen!

 

Nu hebben ze een volwaardige werkplek met daarnaast een apothekerskast voor de projectmappen waar ze op dat moment mee bezig zijn met op de kasten plantenbakken met verschillende (kunst)planten. Naast dat wij nieuwe producten hebben geadviseerd en geleverd hebben we ook gekeken wat er hergebruikt kon worden, zo is een voormalig spreektafel nu in gebruik als bureau en hebben de stoelen die daaraan stonden ook
een nieuwe plek gekregen.Boven de tafel hangen grote akoestische Topo lights en tussen de werkplekken in is een scheidingswand geplaatst voor een betere akoestiek en rust in de ruimte zodat je niet op elkaars werkplek kijkt.

 

In de showroom staat nu een hoge tafel om met klanten te kunnen zitten met een sfeervolle lamp erboven en tegen de wand zijn stalen planken geplaatst waar steeds foto’s van wisselende afgeronde projecten op gezet kunnen worden. Bij binnenkomst hangt er inmiddels een rek voor de brochures en staat er een boeket op een pilaar als kleurrijk ontvangst!

 

WERKZAAMHEDEN
Ontwerp, levering en montage van meubilair.

 

RUIMTE
Twee kantoren, archiefruimte en hoge tafel in de showroom.

 

PRODUCTEN
Hoge tafel en barkrukken, werkplekken met scheidingswand, bureaustoelen, verlichting, hoge kasten, extra diepe kast waar de printer op staat, archiefkasten en accessoires o.a. pilaar met vaas met bloemen, een tijdschriftenrek en de stalen planken.