Maison

NewDealSeals

Missie en visie in combinatie met het menselijke van een familiebedrijf

NewDealSeals

NewDealSeals is een familiebedrijf dat uiterst nauwkeurige O-ringen, afdichtingen en pakkingen in rubber, PTFE en metaal levert.

 

Werkzaam in 2 panden groeide ze uit hun jasje. Het volledige magazijn en de kantoren op 1 plek was de wens en dat kwam samen in een nieuw pand in Oudkarspel. Een prachtig pand dat onder leiding van de eigenaar is gestript en opnieuw ingedeeld met en door diverse partijen.

 

Aan ons de eer om aan de slag te gaan met het interieur. Ons doel voor het ontwerp was om de missie en visie in combinatie met het menselijke van een familiebedrijf tot uiting laten komen.
Met qua stijl een mix van gastvrijheid en de kwaliteit waar het bedrijf voor staat. 
En als wij aan kwaliteit denken dan denken we o.a. aan Artifort. De meeste meubels die we hebben geplaatst zijn dan ook van dit prachtige merk. In combinatie met de eveneens prachtige producten van Voortman.

 

Als je op de website van NewDealSeals kijkt zie je veel natuur terugkomen in hun visuele uitingen. De weerspiegeling hiervan zie je terugkomen in de kokoswand en de moswand in de entree en de begane grond. Verder is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen in de vorm van marmer en hout en in lichte, natuurlijke tinten om rust te behouden. De prachtige keukens zijn door Intri gemaakt. Werkelijk vakmanschap!


WERKZAAMHEDEN
Interieurontwerp en levering en montage meubilair.


RUIMTE
Keuken/kantine-ruimte, vergaderplekken, kantoren en entree.

 

PRODUCTEN
Softseating, moswand, vergadertafels en stoelen, bijzet/salontafels, hoge tafels, (bar)krukken, plantenbakken, kasten.