Maison

De Pagter Oostermeyer Notarissen

Een nieuw hoofdstuk voor De Pagter Oostermeyer Notarissen!

De Pagter Oostermeyer Notarissen

Wij zijn enthousiast om dit mooie project met jullie te delen: de complete transformatie van het kantoor van De Pagter Oostermeyer Notarissen! 🌟
  

Het hele pand heeft een prachtige make-over ondergaan. Een project waarbij we de esthetiek en de functionaliteit hebben laten samensmelten om zo een werkomgeving te creëren die niet alleen professioneel is, maar ook persoonlijk en functioneel.


* Kleurrijke ruimtes voor cliënten
Vanessa de Pagter-van Bronckhorst en Maarten Oostermeyer hebben nu elk hun eigen op maat gemaakte passeerkamer. Een professionele, maar toch persoonlijke omgeving voor het passeren van belangrijke aktes.


* Welzijn staat centraal
Planten en bloemen spelen eveneens een belangrijke rol in ons ontwerp, niet alleen vanwege de esthetiek, maar ook voor het welzijnseffect. Een rustige en optimistische sfeer wordt gecreëerd door de subtiele toevoeging van roze, groen en blauw.


* Een nieuwe plek om te lunchen
We hebben gezorgd voor een gezellige ruimte, voorzien van fruitautomaat, waar het team van De Pagter & Oostermeyer Notarissen kan genieten van een welverdiende pauze en lunch.


* Overvloed aan opbergruimte
Met de vele documenten die worden beheerd, hebben we gezorgd voor voldoende kastruimte om alles georganiseerd en toegankelijk te houden. Een geordende omgeving draagt namelijk bij aan efficiënt werken.


* Panoramische uitzichten van Alkmaar
De kantoren bieden mooie vergezichten op het prachtige Alkmaar, waardoor werken hier niet alleen productief, maar ook inspirerend wordt.


WERKZAAMHEDEN
Interieurontwerp, levering en montage meubilair, styling en projectbegeleiding.


RUIMTE
Pantry/kantine-ruimte, vergaderplekken, kantoren en entree.

 

PRODUCTEN
Entree, balie, softseating, beplanting, vergadertafels en stoelen, behang, gordijnen, bijzet/salontafels, hoge tafels, (bar)krukken, plantenbakken, kasten(wand), verlichting, bureaus en bureaustoelen, lattenwand.