Maison

Advion

Je mag hier gewoon op je gympies binnenkomen

Advion

Advion is een inkoopplatvorm waarbij bedrijven online cosmetica, schoonmaak en houdbare producten kunnen bestellen. Door het bundelen van de leveranciers wordt er duurzamer omgegaan met leveringen. Bij Advion voegen ze waarde toe door het leveren maatwerk. Hiermee ontzorgen ze de leveranciers én maken ze het voor hun klanten mogelijk om producten in de perfecte verhouding en verpakking te kunnen bestellen.
 
Het pand is een verzamelgebouw waarbij er een aantal bedrijven in dezelfde branche zitten en elkaar versterken. Advion wil uitstralen dat ze leverancier zijn van mooie A-merken. De logo’s van deze merken laten we dan ook terugkomen. Maar het is wel een casual bedrijf; je mag hier gewoon op je gympies binnenkomen. We willen dat je dit ook terugziet in het ontwerp.
 
De basis van de inrichting op de eerste etage is qua vloeren en behang taupe kleurig. Dit kan heel warm en chic ogen met de goede combinaties. De vloer en wanden konden daardoor gedeeltelijk zo blijven en gedeeltelijk hebben we ze voorzien van een mooie nieuwe pvc-vloer en lichtere kleuren. De 12 prachtige Eames vergaderstoelen in een karamel kleurige stoffering hebben we hergebruikt in de spreekkamer. Alle archiefkasten hebben we vervangen door een grote kastenwand tussen de entreedeur en de keuken in. Tegen de achterwand  hebben we een dressoir geplaatst met koffiecorner, daarvoor een counter hoge bartafel en daarvoor een creatieve roomdivider.
 
Ook is er nu een gezellige loungehoek voor informeel overleg.


WERKZAAMHEDEN
Interieurontwerp, levering en montage meubilair, styling en projectbegeleiding.

 

RUIMTE
Pantry/kantine-ruimte, vergaderplekken, kantoren en lounge.

 

PRODUCTEN
Vergaderunit kleine vergaderkamer, bijzet/salontafels, hoge tafels, vergadertafel, (bar)krukken, tower boxi, plantenbakken, beplanting, bureaus, kasten(wand), fauteuils en banken, verlichting, bureaus en bureaustoelen, lattenwand, styling, afvalscheidingsbak, vloeren en belettering.