Maison

Chief IT

Een jong en dynamisch bedrijf!

Chief-IT

Chief IT bestaat uit een team van zorgvuldig gekozen gepassioneerde IT professionals gefocust op kennis en kwaliteit. Door altijd een stap voorop te lopen zijn ze in staat om de nieuwste technologische trends toe te passen in het voordeel van hun klanten. Samen zorgen ze ervoor dat hun klanten beter, slimmer en sneller kunnen werken.

 

Hun motto is work hard, play hard, daardoor staat er een arcade kast waar de mannen tussendoor gamen, hebben ze een informeel overleg op de ‘Toro’ een speels zitelement met een standaard voor een laptop of notitieblok en de chesterfield bank en spelen ze graag een potje schaak, gemaakt met hun eigen 3D printer, alle team mebers hebben een aantal van hun favoriete games uitgekozen die geprint op de wand geplaatst zijn, genoeg planten stond ook hoog op het wensenlijstje. Ze zijn er bij Chief IT van overtuigd dat ze door de vrijheid die ze krijgen en het plezier dat ze samen hebben op de werkvloer de extra stap kunnen zetten en werken op een manier die naast dat het goed voelt en leuk is ook het beste resultaat oplevert.

 

WERKZAAMHEDEN

Brainstormsessies, ontwerp, team met de juiste vakmensen samenstellen,  projectbegeleiding, levering en plaatsing meubilair en styling op locatie.

 

RUIMTE

Grand café /  Multifunctionele ruimte.

 

PRODUCTEN

Stoelen, barkrukken, banken, fauteuils, salontafeltjes, (bar)tafels, verlichting en styling, kunstwerk, mos, houtpanelen, tegels, Fatboys, akoestische wand met whiteboard, kasten, planten en potten.