Maison

Snelstart Grand Café

Potje schaak? Kopje koffie? (In)formeel overleg of vergaderen? Het kan allemaal in het nieuwe Grand Café van Snelstart!

Snelstart

Na verschillende ruimtes bij Snelstart ingericht te mogen hebben mochten we nu het Grand café vormgeven! De opdracht was een sfeervolle multifunctionele ruimte creëren waar geluncht kan worden, geborreld, waar presentaties gegeven kunnen worden, (jaar)vergaderingen en seminars georganiseerd worden. Of voor informeel overleg met collega’s. Een van de wensen was het scheiden van de ruimte in meerdere kleine ruimtes en die dan gemakkelijk weer samengevoegd zouden kunnen worden tot één ruimte. Daardoor zijn er twee paneelwand geplaatst die de ruimte in een handomdraai transformeren. Er werd een werkgroep samengesteld die namens het team input konden geven op de plannen. Die input hebben we meegenomen in de realisatie.

 

Voor een goede akoestiek is er gekozen voor een akoestisch spuit plafond, qua vloer liggen er tapijtstroken in een visgraatpatroon wat overloopt in  decibel pvc  in de professionele keuken en entree. Qua kleurenpallet is bewust gekozen om de huisstijl kleuren niet verder door te voeren om even uit de werksfeer te komen en hier weer nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag!  Wat betreft materialen hebben we gewerkt met 3D houtpanelen en de steunpilaren zijn bekleed met mos. De hoge tafels staan op wielen en ook de tafels in de spreekkamers zijn makkelijk verplaatsbaar. Op die manier is de ruimte flexibel ingericht. De wandschilderingen laten de vormen en kleuren van de inrichting  samenkomen.

 

Opdrachtgevers Herman en Koos gaven aan dat het zo leuk was dat tijdens en na het proces iedereen vanuit het team zo geïnteresseerd en enthousiast was. De ruimte vraagt ernaar om aangeraakt te worden; veel gaan er even langs de 3D houtpanelen wand met hun hand of voelen aan het mos of aan de zachte stoffering van de 400 cm lange chesterfield bank. De nieuwe inrichting is echt een beleving geworden!

 

WERKZAAMHEDEN

Brainstormsessies, ontwerp, team met de juiste vakmensen samenstellen,  projectbegeleiding, levering en plaatsing meubilair en styling op locatie.

 

RUIMTE

Grand café /  Multifunctionele ruimte.

 

PRODUCTEN

Stoelen, barkrukken, banken, fauteuils, salontafeltjes, (bar)tafels, verlichting en styling, kunstwerk, mos, houtpanelen en tegels.