Maison

Omnyacc Heerhugowaard

Omdat het eerst een sportschool was werd alles gestript en konden we met een 'leeg canvas' beginnen.

Omnyac Heerhugowaard

Via Tim Erkamp werden we uitgenodigd op gesprek bij Simon en Ralf in het oude pand in Heerhugowaard. Er was een nieuw pand aangekocht en daarvoor moest een interieurconcept bedacht worden.

 

Omdat het eerst een sportschool was werd alles gestript en konden we met een ‘leeg canvas’ beginnen. Toen de indeling eenmaal stond zijn we aan het ontwerpen geslagen.

 

De opdracht was een sfeervolle werkomgeving te creëren waar je je welkom voelt. Qua kleuren en patronen werden we vrijgelaten daardoor is er gebruik gemaakt van stijlvolle behangdessins met oranje, goud en blauw tinten, dit komt terug in de stoffering van de stoelen en de kleuren op de wanden. De kantine mocht anders zijn zodat je daar even uit de werkomgeving stapt. Daarom daar een andere sfeer met warme oker en camel tinten gecombineerd met groen. Qua materialen ligt er pvc in een Hongaarse punt op de vloer, dit loopt een stukje door in de kantoren voor een ruimtelijk effect, op de wand in de entree is fris mos te zien en qua verlichtingsarmaturen is er gebruik gemaakt van karton!

 

WERKZAAMHEDEN

Brainstormsessies, ontwerp incl. kleuren- en materialenplan, projectbegeleiding, levering en montage van meubilair en accessoires, levering behang en verlichting via derden.

 

RUIMTE

Entree, spreekkamers, directiekantoren, balie met daarachter secretariaat, kantoren, kantine, boardroom.

 

PRODUCTEN

Treinbanken, spreektafels en stoelen, werkplekken en tussenwanden, banken en fauteuils, kantine tafeltjes en stoelen, keukeneiland met barkrukken, verlichting / behang, opbergruimte en kluisjes.