Maison

De Groene Amsterdammer

De Groene Amsterdammer

Dit keer mochten Henk, Jeroen en Arie van ons montageteam op pad om de SILENT ROOM L te monteren en plaatsen voor De Groene Amsterdammer! 

 >> Klik hier voor de SILENT ROOM in onze shop

  SILENT ROOM : Jouw comfortzone!

SILENT ROOM is de oase van stilte midden in een modern kantoor; “Een kamer in een kamer”. Het stelt werknemers in staat zich te concentreren tijdens telefoongesprekken, videoconferenties of creatieve taken zonder anderen af te leiden of zelf afgeleid te worden. SILENT ROOM heeft een uitstekende binnenluchtkwaliteit en akoestiek en ziet er prachtig uit! 

  Minder lawaai, minder chaos

De meerlaagse SILENT ROOM wandstructuur, hermetische deur en plafond zorgen voor geluidsisolatie. De binnenlaag van de panelen is gemaakt van hoogwaardig akoestisch materiaal dat echo elimineert en uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen heeft. De gestoffeerde buitenkant dempt geluid effectief en creëert een akoestisch geoptimaliseerde werkomgeving. 

  Geen beperkingen

De SILENT ROOM heeft een lage drempel en is gelijkvloers zodat je makkelijk naar binnen en buiten kan stappen. Het kan ook gemakkelijk worden aangepast aan een verscheidenheid aan activiteiten. De SILENT ROOM-ruimte van 10 m³ biedt je de vrijheid om een persoonlijke omgeving te creëren die het beste bij jouw behoeften past. Kies een gewone of een hoge tafel voor je teamvergaderingen of belangrijke zakelijke bijeenkomsten of een salontafel waar gemakkelijk vier personen in passen voor informele borrels. Er is een optie is om een stopcontact of een 3-stekker voedingsblok in de mediamuur van de akoestische pod te installeren. Het stroomblok kan worden geleverd met ingebouwde stopcontacten, LAN- of USB-poorten in verschillende configuraties voor extra gebruikersgemak.

  Microklimaat helpt je je te concentreren

Dankzij de luchtventilatie- en verlichtingsoplossingen biedt SILENT ROOM een productiviteitsverhogende omgeving. De tien krachtige ventilatoren zorgen voor een goede luchtstroom (500 m³/h) en het geluid ervan is net zo stil als het geluid van ritselende bladeren. De combinatie van de zes LED-lampen zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Een slimme regeleenheid selecteert een optimaal ventilatie- en verlichtingsniveau en maakt indien nodig individuele aanpassing mogelijk. Zodra een medewerker de SILENT ROOM verlaat, wordt automatisch intensieve ventilatie geactiveerd om de ruimte voor te bereiden op de volgende gebruiker. Dit akoestische meubel helpt ook bij het besparen van energie, omdat het de lichten automatisch dimt wanneer er niemand in de kamer is en ze zelfs na enige tijd uitschakelt. 

  Creatieve vrijheid om het ontwerp aan te passen

SILENT ROOM biedt een verscheidenheid aan opties waarmee je een persoonlijk ontwerp en de gewenste kantoorsfeer kunt creëren. De binnen- en buitenafwerking kunnen afzonderlijk worden gekozen. Voor de buitenpanelen kan zowel melamine als stoffering worden gebruikt. Ons assortiment aan materialen en kleuren vullen elkaar harmonieus aan en creëren een warme, huiselijke en ontspannen sfeer. Door het unieke ontwerp kan SILENT ROOM overal in het kantoor worden opgesteld: in het midden van de kantoorruimte of tegen de muur, als stand-alone akoestische unit of als samenstel van units.

Wil je meer informatie of advisering? Neem dan contact op, we helpen je graag verder!


#degroeneamsterdammer #silentroomL #productiviteit #geluidsisolatie #akoestisch #akoestiek #team #presentaties #luchtventilatie #verlichting #microklimaat #creatief #vrijheid #kantoorruimte #concentratie # #duurzaam #interieur #projectinrichting #ontwerp #tinyhouse #tinyoffice #hetnieuwekantoor #hetnieuwewerken #demooisteinterieursvindjebijLN