Maison

Nieuwe ruimtes op plaatsen waar flexibiliteit nodig is!

Vergaderzones en loungeruimte creëren? Of een extra separatiewand tussen werkgebieden? 

Hét akoestische wandensysteem CLAMP creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar flexibiliteit nodig is. Modulair en elektrificeerbaar. Los van de bouwkundige indelingen. Uniek van CLAMP is het hoge akoestische effect. Ideaal dus voor geconcentreerd werken. Het creëert een gevarieerd en huiselijk gevoel en zorgt voor een optimaal gebruik van de vierkante meters.

Alle elementen kunnen vrij in de ruimte worden geplaatst. CLAMP heeft geen aanpassingen nodig in bestaande verlichting, airco’s, verwarming, plafonds en vloeren en is verplaatsbaar en verhuisbaar. Duurzaam is CLAMP zeker, mede vanwege de gebruikte gerecycled materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!


#inspiratie #tips #hybride #nieuwewerken #design #projectinrichting #kantoorruimte #kantoorinrichting #interieur #interieurontwerp #designstudio #opmaatgemaakt #turnkey #hospitality #zorg #horeca #accountancy #onderwijs #interior #ict #kantoorruimte #hetnieuwewerken #terugnaarkantoor #demooisteinterieursvindjebijLN #duurzaam #akoestisch #modulair

 

Post a Comment