Maison

Webreact

Eigenaar Jelmer liep op de Breestraat in Beverwijk langs een prachtig pand van begin 1880 en was naar eigen zegge op slag verliefd!

Webreact

 

Eigenaar Jelmer liep op de Breestraat in Beverwijk langs een prachtig pand van begin 1880 en was naar eigen zegge op slag verliefd!
 
Zijn compagnon Kelly en hij besloten hun bedrijf van het bedrijventerrein naar de winkelstraat te verhuizen voor meer reuring en vanwege de authentieke details van het pand en het uitzicht.
 
De opdracht was een interieur te creëren wat bijdraagt aan het dagelijkse werkplezier van het team, past bij de huisstijl en dat het steeds een verrassing is waar je binnenkomt door de bijzondere indeling van het pand.

 

WERKZAAMHEDEN

Ontwerp van het interieur en het maatwerk, projectinrichting, gedeelte van de projectbegeleiding, realistaie, levering, inhuizen en montage.

 

RUIMTE

Kantoren, pantry, spreekkamer en bedrijfskantine.

 

PRODUCTEN

Bureaustoelen, zit-sta werkplekken, akoestische wanden, verlichting, zit-sta vergadertafel, counterhoge vergaderkrukken, lounge fauteuils, bijzettafels, hangstoel, kantine tafels en stoelen en groene banken.

 

REVIEW

“Webreact is in de zomer van 2021 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Breestraat in Beverwijk. Een karakteristiek en authentiek pand welke uiteraard voorzien moest worden van een passende inrichting. Een inrichting die moet bijdragen aan het dagelijkse werkplezier van collega’s. Eentje met een wow-factor. Esmee en Marc hebben ons hierin uitstekend begeleid. Samen hebben we het traject van A tot Z bewandeld en kwamen ze met verfrissende ideeën voor een zo optimaal mogelijk eindresultaat. Inmiddels zijn we 3 weken werkzaam in het nieuwe kantoor en kan ik zeggen dat de inrichting zeer geslaagd is. De reacties van zowel collega’s als klanten is zeer positief. Dikke pluim voor L&N.
 
Benieuwd naar het eindresultaat? Kom eens langs op Breestraat 95-1 in Beverwijk!”