Maison

The S-Unit en ITAM-Unit

Kleurrijk, uitgesproken, met gekke accenten, prints en een flinke dosis lef en persoonlijkheid.

The S-Unit en ITAM-Unit


BINNEN KIJKEN: www.torren360.nl/LNsunit

 

Het mocht kleurrijk zijn, uitgesproken, met gekke accenten, prints en een flinke dosis lef en persoonlijkheid. Met deze kernwoorden gingen wij vol enthousiaste aan de slag! Bij binnenkomst kom je aan op het ‘festivalterrein’ met wandschildering en een op maat gemaakt XXL schaakbord met twee vintage chesterfields…

 

Beide bedrijven hebben een eigen vleugel met zit-sta werkplekken. Bij The S-Unit zijde zijn vele tinten blauw en The ITAM-Unit juist groentinten gebruikt. Er zijn mosletters geplaatst met slogans en er is een persoonlijke ‘museumwand’ met herinneringen en souvenirs. Favoriete filmposters van medewerkers hangen aan de wand.

 

De gezamenlijke spreekkamers, presentatieruimte, gameroom, sfeervolle keuken én het Reboot bedrijfscafé hebben museumbordjes gekregen met uitleg over de desbetreffende term uit de IT/hack-wereld. De kleuren zijn doorgevoerd van de vloer tot in de verlichting en op de achtergrond knallen de POP Art beelden eruit! Het ‘Reboot’ bedrijfscafé wordt van de presentatieruimte gescheiden door een 7 meter (!) brede schuifdeur.

 

WERKZAAMHEDEN

Ontwerp, projectinrichting, project begeleiding en realisatie (levering, inhuizen en montage).

 

RUIMTE

Ontvangst, bedrijfscafé , presentatieruimte, stilteruimtes, vergaderruimtes en kantoren.

 

PRODUCTEN

Bureaustoelen, vergadertafels en vergaderstoelen, vintage chesterfields, zit-sta werkplekken, akoestische wanden, lockers, vergadertafels, maatwerk keuken, bar en XL schaakbord, beplanting en mos-letters, stilte ruimtes, vloerstoffering, raamfolie, raamstickers en museumbordjes, muurvisuals, filmposters en accessoires.