Maison

Voetbalmedia en Sportlink

Subtiele aanpassingen, groot verschil.

Voetbalmedia en Sportlink

Sommige opdrachtgevers willen subtiele aanpassingen in hun inrichting die toch een groot verschil kunnen maken.  Voor Voetbalmedia en Sportlink mochten we dit doen.

 

Hun pand staat in Amsterdam Noord. Een prachtige locatie met zicht op het IJ. Toch, hoe prachtig ook, ’s zomers moest soms de zonnebril op in de vergaderkamer omdat de schittering in het water voor zoveel reflectie zorgde. We hebben zon- en warmtewerend folie toegepast op de ramen. Het uitzicht blijft net zo mooi, maar zonder zonnebril vergaderen is weer mogelijk. Ook hebben we prachtige raambekleding toegepast voor het laatste beetje schittering. 

 

Verder mochten we een fijn lounge zitje leveren om even informeel te overleggen of gewoon met de laptop te werken. Ook kwamen er nieuwe wieltjes onder alle bureaustoelen zodat de oude vloermatten weg konden. Een veel fraaier gezicht.

 

In het kantoor hebben we gedeeltelijk een wand als afscheiding geplaatst. Voetbalmedia zit in dezelfde ruimte als Sportlink en ze wilde iets meer gescheiden werken. De wand maakt dit mogelijk maar sluit niet volledig af. Vervolgens voorzien van akoestisch materiaal en een whiteboard; 3-dubbel functioneel. Voor beter en sfeervoller werklicht hebben we prachtige plafondpanelen van Feltouch toegepast. Op de bureaus units van Bachman voor stroom en data. De vergaderkamer van Voetbalmedia hebben we volledig dichtgemaakt met mooie zwarte kozijnen en in de vergaderkamer een hoge tafel met krukken in huisstijl groen geplaatst.

 

Ook voor Sportlink hebben we het plafondpaneel van Feltouch toegepast en hebben we 2 werkplekken voorzien van een akoestisch u-profiel om er op een simpele manier meer een stilte werkplek van te maken. En we mochten het interactieve scherm leveren met ingebouwde airserver voor het werken met teams op afstand. 

 

WERKZAAMHEDEN

Brainstormsessies, levering en montage van meubilair, verbouw, verlichting.

 

RUIMTE

Entree, vergaderkamers, kantoren.

 

PRODUCTEN

Vergadertafel, vergaderstoelen, lounge zitje, whiteboard, interactief scherm, akoestische hangpanelen met verlichting, akoestisch vilt, akoestisch u-profiel, zachte wielen onder bestaande bureaustoelen.