Maison

VanHier Accountants (Heiloo)

Het verouderde pand transformeren tot een kantoorpand van nu!

VanHier Accountants en belasting adviseurs (Heiloo)


Na verschillende vestigingen voor dit accountantskantoor ingericht te mogen hebben was nu de nieuwe vestiging in Heiloo aan de beurt!

 

De opdracht was het verouderde pand te transformeren tot een kantoorpand van nu met meubilair dat in de andere vestigingen ook terugkomt. Daardoor is er herkenbaarheid als je de verschillende kantoren binnenloopt maar is er in de lounge bijvoorbeeld een heel nieuw concept neergezet. Zodat je wel verrast wordt!

 

In de lounge zijn er rijke velours stoffen toegepast, grote zachte banken, ‘vogelkooi’ salontafels en hangt er verlichting boven de lange boomstamtafel dat geïnspireerd is op cognac flessen. Door de lounge, het bedrijfsrestaurant en het ‘chill’ gedeelte zijn er naast functionele werkplekken ook genoeg plekken om collega’s te ontmoeten, met klanten informeel te overleggen en om gezellige lunch momenten en vrijdagmiddag borrels te organiseren.

 

WERKZAAMHEDEN

Ontwerp interieur en pantry’s, gedeelte van de projectbegeleiding, inhuizen en montage van het meubilair.

 

RUIMTE

Ontvangst, balie, kantoren, spreekkamers, chill ruimte, lounge, bedrijfscafé en directiekantoor.

 

PRODUCTEN

Banken, fauteuils, balie, bureaustoelen, werkplekken, kasten, hoge tafels, barkrukken, vergadertafels, vergaderstoelen, behang, verlichting, letters op de wanden, pantry’s, salontafels en planten.