Maison

Van de Poll Schilderwerken

Alle wanden een kleur!

Van de Poll Schilderwerken


Alle wanden een kleur!

 
** Een nieuw hoofdstuk: Het interieurontwerp en de uitvoering voor Van de Poll Schilderwerken
Toen Van de Poll Schilderwerken besloot te verhuizen naar een nieuw pand, zagen ze dit als een kans om elk detail zorgvuldig te overwegen en uit te voeren om een omgeving te creëren die én functioneel én heerlijk is om in te werken.
  
** De basis: Rustige vloeren en meubilair
Om een goede balans te vinden tussen professionaliteit en creativiteit, kozen we voor een rustige basis in zowel de vloeren als het meubilair. De vloeren zijn voorzien van hoogwaardige, neutrale materialen die duurzaamheid en onderhoudsgemak combineren met een tijdloze uitstraling. Dit creëert een serene ‘achtergrond’ die de ruimte een open en luchtig gevoel geeft. Het meubilair werd gekozen met hetzelfde principe in gedachten. Strakke vormen en neutrale kleuren vormen de kern van de inrichting. Deze rustige basis zorgt ervoor dat de ruimte niet overweldigend aanvoelt.
 
** De wanden: Een palet van kleuren
Bij het ontwerp voor een schildersbedrijf konden we natuurlijk niet voorbijgaan aan de kans om kleur toe te voegen. Elke wand in het nieuwe pand heeft een zorgvuldig gekozen kleur gekregen die bijdraagt aan de sfeer en functionaliteit van de ruimte. De vergaderruimtes zijn voorzien van kalmerende blauwtinten die concentratie en productiviteit bevorderen. De kantoren van de medewerkers variëren van inspirerende gele accenten tot stimulerende groentinten.
 
Een werkruimte om trots op te zijn
Het resultaat is een prachtige, functionele en inspirerende werkruimte waar het team van Van de Poll Schilderwerken heerlijk in kan werken. Bij Van de Poll Schilderwerken zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk!
 

WERKZAAMHEDEN
Ontwerp, levering en montage meubilair.

 
RUIMTE
Kantoren, vergaderruimte, lunchruimte/kantine, pantry.
 
PRODUCTEN

Softseating, (vergader)tafels, verlichting, bureaustoelen, bureaus, kasten, plantenbakken.