Maison

Droomvilla

Alsof je de receptie van een hotel binnen loopt...

Droomvilla


Hospitality pur sang!

 
Och, och wat is het toch fantastisch als je los mag gaan in een project en alles wat je ontworpen hebt ook ten uitvoer gebracht wordt. Dit was het geval bij Droomvilla.
 
Als verhuurder van luxe vakantiewoningen vonden we dat het nieuwe kantoor ook dezelfde luxe en uitstraling mocht hebben. Alsof je verblijft in een mooi hotel of sfeervol vakantieverblijf.
 
Je komt binnen in een prachtige entree met receptiebalie waarop een uitbundig boeket staat. WELKOM! De maatwerk halfronde zit daarachter is aan de achterkant voorzien van een plantenbak met weelderige, speelse planten en in het midden hebben we een boom laten plaatsen. Deze heeft een echte stam met kunsttakken en bladeren. Een eyecatcher!
 
En als je je omdraait de werkelijk prachtige maatwerk kast in DecoLengo materiaal, gemaakt door de vakmensen van Intri. Ook de maatwerk dressoirs en de keuken met eiland zijn vakkundig uitgevoerd door Intri.
 
Vanuit de entree heb je zicht op de vergaderruimte links, de kantoren in het midden en de kantine rechts. Elke ruimte heeft een prachtig kleed van By Maut en de muren aan 1 kant een verschillend behang. Aan de andere kant hebben we sierlijsten geplaatst en die in de kleur van de muur mee laten schilderen. In de linker- en rechterlijst wandlampen in retro stijl.
 
In het midden de werkopstelling met 3 bureaus voor de algemene kantoren en daarbij een op maat gemaakt dressoir in DecoLengo materiaal en een luxe hoekbureau voor de directiekamer. De feather lamp boven de bureaus en de vergadertafel maakt het hotelgevoel echt af.
 
In de kantine een grote lunch/vergadertafel met daarboven zwarte lampen in een weelderige vorm. Op een zuil hebben we weer een uitbundig boeket gezet. Deze staat voor de lattenwand in vilten uitvoering. De softseating in heerlijke kleuren en zwart/wit patronen. En natuurlijk de prachtige keuken! De grote potten met planten maken het af.
 
De kleurstelling is uitgesproken maar niet schreeuwerig. Er zit een ingetogen gewaagdheid in. We hebben voor de wanden gebruik gemaakt van Rijks kleuren oker en groen. In combinatie met zwart, roze, brons, goud, taupe en donker warm hout hebben we echt gekozen voor kleur en streefden we naar een kantoor dat je een warm gevoel geeft. En… de kozijnen een keer niet in zwart maar in een mooie, warme koperkleur!
 
Wij zijn serieus bijzonder trots op dit project. Zouden er zelf wel willen werken!
 
WERKZAAMHEDEN
Ontwerp en levering meubilair.

 
RUIMTE
Entree, lunchruimte/kantine, vergaderruimtes en kantoren.
 
PRODUCTEN
Balie, softseating, tafels, beplanting, boom entree, verlichting, bureaustoelen, bureaus, boeketten, lattenwanden, behang.